RENOWER UUDENMAAN UUDISTAJA

Avoimet työpaikat

Rakennusmies

 
Renower Oy suorittaa kaupungin ja yksityisten vuokranantajien omistamien asuntojen muuttoremontteja pk-seudulla. Sopimusasiakkaita ovat mm. Helsingin kaupunki (Heka), Vantaan kaupunki (VAV Asunnot), Espoon kaupunki (Espoon asunnot) ja suurimmat yksityiset vuokranantajat kuten VVO-yhtymä ja Sato.
 
Haemme asuntoremonteissa itsenäiseen työhön pystyviä, kokeneita, vastuuntuntoisia ja ahkeria työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen. Arvostamme laajaa kokemusta korjausrakentamisen erilaisista tehtävistä. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä nopeasti kasvavassa yrityksessä sekä kannustavan urakkapalkan.
 
Työssä pääset itse vaikuttamaan laajasti työskentelytapojen kehittämiseen, töiden aikatauluttamiseen ja työaikaasi.
 
Työssämme olemme tiiviisti tekemisissä asiakkaiden ja asukkaiden kanssa. Arvostamme työntekijöidemme taitoa tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa sekä kykyä toimia positiivisella tavalla Renowerin edustajina työmailla.
 
Työnhakijoilta edellytämme:
Aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä, kuten maalaus-, kalusteasennus ja lattiapinnoitustyöt (vähintään 3 vuotta)
Hyvää suomen kielen taitoa
Ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön (työkalujen sekä tarvikkeiden kuljetus)
Oikeaa asennetta työn tekemiseen, työkavereihin ja asiakkaisiin
 
Lisäksi eduksi katsotaan:
Kokemus märkätilaremonteista
Tulityö- ja työturvallisuuskortti
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin olemme sinuun yhteydessä. Työhaastatteluun kutsutut valitaan hakemuksien perusteella ja työt alkavat mahdollisimman pian haastatteluiden jälkeen.